Verktygslåda för ett bättre jobbliv

Jag har samlat mina mest använda verktyg i några miniböcker. Nu kan du få dem alla, kostnadsfritt.

I de här miniböckerna får du löjligt enkla och effektiva verktyg för att maxa ditt jobbliv, känna att du gör något meningsfullt, må bättre och nå längre.

Alla verktygen är enkla och snabba men leder långt. Du kommer att jobba med att göra smarta listor som hjälper dig att förstå, att gå till handling och att kunna kommunicera bättre med andra.

Här är allt du får när du anger din e-postadress nedan och följer mig:


Plussa på & Sluta-göra-listan

Ska du få ut max av ditt jobbliv är det tre saker du ska ha fokus på. Det här är nummer ett: Gör rätt grejer. Här får du de två verktyg som flest tycker har direkt effekt. Styr vad du vill göra mer av i ditt jobbliv – och vad du vill dra ner på.


Mina bästa zoner

Ska du få ut max av ditt jobbliv är det tre saker du ska ha fokus på. Det här är nummer två: Gör dina grejer i rätt sammanhang. Här definierar du vad som får dig att må bäst, prestera bäst, vara som mest produktiv och som mest kreativ.


Det världen behöver

Ska du få ut max av ditt jobbliv är det tre saker du ska ha fokus på. Det här är nummer tre: Gör dina grejer där de kommer till nytta. Du behöver sätta dina förmågor och ambitioner i relation till vad världen behöver.


Big Wins & Cred Gallery

BONUS. Man kan ju inte ta till sig hur som helst på en gång… Så den här miniboken skickar jag till dig några dagar efter att du anmält dig.

Det räcker inte att sitta och tänka på hur bra du är, vilket sammanhang som gör dig mest produktiv eller vad du helst vill bidra till i världen. Allt du vill göra kommer att kräva att du också övertygar andra om varför just du är rätt person för jobbet.


Var ska jag skicka dina nedladdningsbara miniböcker?

När du går vidare godkänner du att jag lagrar din e-postadress. Du kommer att få tillgång till miniböckerna. Du kommer även att få mejl när jag publicerar nya inlägg här på bloggen. Allt är kostnadsfritt. Du kan när som helst säga upp prenumerationen. Och det är garanterat fritt från spam. 

Hej Erik. Har läst din miniguide och jag gillar formatet. Kort och konsis, men innehållsrik. Lättillgängligt och lagom i omfattning för att jag ska ta till mig den. Jag ska pröva konceptet i helgen, eftersom jag verkligen letar mig fram i vart jag vill härnäst och har svårt att enkelt formulera det av egen kraft. Ska bli roligt att testa.

Det var riktigt tänkvärt, riktigt bra tips allt som allt, och jag tror jag hade haft stor nytta av dem på mitt förra jobb och inför kommande jobb. Tror också många känner igen sig och har nytta av detta upplägget och får sig en rejäl funderare och tar sig tid att tänka efter som vi annars inte har/tar oss. Och hjälp med att spalta upp saker och få klarhet i saker på vad som kan plussa på vår jobbkvalité. Och att du har med din personliga lista, som knyter kontakten med den som läser.

Det var både ett plus och minus med länkarna högst upp – de distraherade lite, men var bra eftersom de fungerade.

Tack för bra påminnelse om viktiga, men enkla, saker att ta tag i som ofta blir uppskjutna till en annan dag!!!

Du ville ha lite feedback :-). Jag har läst nu och blev väldigt inspirerad till att genomföra den konkreta övningen, men mig själv men oxå med mitt team. Har själv jobbat mycket med självledarskap de senaste åren både kurser, coacher, workshops, poddar och böcker, och detta känns spot on. Gillar hur du formulerar dig enkelt och konkret, ett verktyg även för den ovane att ta till sig. Formatet av en riktad “broschyr” är toppen, blir inte så splittrat som när en läser ex en blogg och allt som ofta hamnar på en annan länk. Formatet i form av pdf är jag splittrad till: tycker jag är lite svårare både att dela, hålla reda på samt eftersom jag i stort sett alltid anv. mobilen så blir det lite svårläst. Bara lite spontana ideer…om det ska vara pdf broshyr som ska skrivas ut kanske plats för att skriva på skulle ge värde.

Har nu läst och tyckte det var intressant. Jag är en person som i mitt yrke ofta tar mig tid att reflektera och skriva ner vad jag kan göra mer av och vad jag vill och önskar. Därför kändes det inte som en aha-upplevelse. Tyckte dock det var bra med dina handfasta tips, och att du delade med dig av dina tankar om hur just du ser på ditt yrkesliv och vad du vill göra mer av och mindre av..

Man blir glad av att veta att du finns och skriver som du gör. Tror du gör stor nytta.
Snygg illustration också, bra typsnitt och snygga färger.

Hej Erik, och tack för miniboken – väldigt läsvärd! Konkret och bra, kloka och hanterbara råd som många kan ha nytta av. Hur gör jag för att kunna läsa resten av boken?

Tack för inspirerande övningar. Gillar ditt sätt att uttrycka dig och din energi jag bara undrar om det finns fler som dig. Någon med öppet sinne och glädje för det nya som inte bara lägger värde i historia utan kan läsa mellan raderna och se möjligheterna.