Jag leder en kommunistisk terrorrörelse

Enligt en anonym person på Flashback och Reco är Juristjouren en kommunistisk terrorrörelse. Enligt personen så vill vi påverka allmänna val, har en egen underrättelsetjänst och försöker tysta dissidenter [se här]. Som källa för detta anges märkligt nog bland annat den här bloggen. Om det nu är så att jag leder en kommunistisk terrorrörelse, tänkte jag att det kan vara bra att fundera på vilken kommunistisk ledare jag passar bäst som, rent utseendemässigt ;)

Schysst frisyr, men lite väl grå och slätstruken kostym. Vi har faktiskt en vägg med foton på alla anställda, men vi har inte valt riktigt så här stora dimensioner. Om jag skulle klippa bort håret så liknar det ju faktiskt Fredrik Reinfeldt istället, vad nu det betyder.

Jag valde att jämföra mellan följande gossar:

 

Gillar skarpt att ha basker, men det här blir för casual i affärssammanhang.

 

Ger ett någorlunda seriöst intryck, men alldeles för up-dressed, känns obekvämt och hör nog snarare hemma hos någon av våra konkurrenter.

 

Jag klär inte i militärgrönt, även om axelklaffarna är rätt okej.

 

Det största problemet här är att likheten är alldeles för stor med en annan känd politiker… Jag vet inte vad jag ska dra för slutsats av att en korsning mellan den här personen och mig blir…. Göran Person.

Vilken kommunistisk terrorledare är du?

Jag vet inte riktigt vad slutsatserna av detta blir. Måste jag välja så är jag nog helst Che. Jag tycker hans Guerilla Style är rätt skön. Vilken kommunistledare är du?

Den som inte tror på teorin om den kommunistiska terrorrörelsen får gärna komma på afterwork hos oss nån fredag och se hur vi har det. Eller kanske jobba med oss [länk borttagen]?