30 minuters öppen input session varje vecka

Projektrummet mitten av novemberVarje vecka har vi en input session. Trettio minuter där vi i teamet berättar för varann och för inbjudna gäster vad vi gjort och vad vi kommer att göra kommande vecka. All input är starkt uppmuntrad!  Vill du få en inblick i projektet, hur vi jobbar och hur en startup kan fungera? Eller har du bra input och idéer till oss?

  • Vi är totalt ofarliga – de här mötena är opretentiösa på alla sätt! Vi förväntar oss inte att du ska vara förberedd och du behöver egentligen inte ens säga nåt, bara vara med!
  • Vi är grymt nyfikna – alla perspektiv och infallsvinklar är viktiga!
  • Och en input session kan vara väldigt intensiv – nåt nytt har hänt varenda vecka!

Vill du vara med 30 minuter en torsdag? Hör av dig till mig på erik.forsandree@cruited.com så får du veta tid och plats.

Jag vill påskynda utvecklingen mot ett mer flexibelt, öppet och dynamiskt arbetsliv. Jag är entreprenör, föreläsare och digital affärsrådgivare. Från att ha jobbat i stora organisationer som PwC, Socialstyrelsen och Försvarsmakten, driver jag nu ett litet team där kultur och samhörighet byggs med digitala verktyg. Utan kontor och med spridning över fyra kontinenter samarbetar vi helt online. Vill du prata mer? Du hittar mig på bland annat LinkedIn eller så kan du hitta en tid i min lunchkalender.