I april håller jag en kurs om digitalisering för chefer på Företagsuniversitet. Vi kör två dagar för chefer och ledare i organisationer som kommer att jobba med digitalisering de närmaste åren. Kursen är inte i första hand för dig som leder digital transformation, utan snarare till dig som känner att du behöver ha mer koll och förståelse för att bidra på bästa sätt och för att delta i beslutsfattande om digitalisering.

Lotta Eriksson på Företagsuniversitetet bad mig ge några tips kring digitalisering. Så här kommer tre tips.

Tvådagarskursen “Digitalisering för chefer” är en introduktion till digital omställning och digitalt ledarskap och riktar sig till alla som vill sätta igång sin egen och sitt företags digitala resa. Vill du gå kursen så skulle jag tro att jag kan ordna med rabatt 🙂 Hör av dig.

Jag vill påskynda utvecklingen mot ett mer flexibelt, öppet och dynamiskt arbetsliv. Jag är entreprenör, föreläsare och digital affärsrådgivare. Från att ha jobbat i stora organisationer som PwC, Socialstyrelsen och Försvarsmakten, driver jag nu ett litet team där kultur och samhörighet byggs med digitala verktyg. Utan kontor och med spridning över fyra kontinenter samarbetar vi helt online. Vill du prata mer? Du hittar mig på bland annat LinkedIn eller så kan du hitta en tid i min lunchkalender.