På 24h Business Camp för att hjälpa folk hålla sina löften

Jag deltar på 24h Business Camp (24 hbc) med projektet ett ärligare Sverige som ska bli en tjänst som hjälper folk att hålla det de lovar.

Folk lovar saker hela tiden. Vi lovar till vår partner, till vänner, till familj, på jobbet. Och vi lovar saker till oss själva. I de flesta fall är det små saker som inte är svåra att uppnå. De passerar mer eller mindre obemärkt förbi. Jag ordnar maten idag älskling. Jag kommer på bion på fredag. Mamma, vi ses på lördag. Jag kan lösa det där chefen… 

Vi hjälper folk att hålla sina löften

Jag lovar…

Genom att lova saker och hålla dem, så får vi förtroende från andra. Partnern märker att man bryr sig, vännerna litar på en, familjen blir glad och man får mer ansvar och bättre lön på jobbet.

Men vissa löften – ofta de som betyder mest – är svårare att hålla. Det är det som jaglovar.se kommer att hjälpa till med. Det är lättare att hålla löften som man gett inför andra. Därför är sociala medier ett utmärkt hjälpmedel för att hålla löften.

24h Business Camp

24hbc går ut på att skapa och lansera en webbaserad verksamhet på 24 timmar. Det är 33 team som deltar och som under ett dygn ska gå från en idé till en fungerande sajt. Tävlingen drar igång idag 12:00 och avslutas samma tid på tisdag. Men redan 17:30 på söndag gick båten med alla deltagare till Yasuragi på Hasseludden.

Börja fundera redan nu på vilka löften du vill ha hjälp att hålla.

Jag söker dig som erbjuder produkter eller tjänster som hjälper folk att hålla sina löften

Om du erbjuder, eller känner någon som erbjuder tjänster eller produkter som hjälper folk att hålla sina löften så hör av dig. Det kan handla om allt från rökavvänjning till personlig utveckling, gå-ner-i-vikt-metoder, jobbcoaching eller personlig träning.

UPPDATERING: Bilder från 24hbc

Publicerat av Erik Fors-Andrée

Entreprenör, talare, utforskare, tänkare, upplevelse-junkie. Grundare gomonday.se. Boredom hurts my brain. Vill du prata mer? Du hittar mig på bland annat LinkedIn eller så kan du hitta en tid i min lunchkalender.

Dela med en vän eller kollega