SJälvkänslans dag

SJÄLVKÄNSLANS DAG. Jag är bra för jag ser alltid en möjlighet att lära mig något mer. För att jag alltid kan bli bättre. Jag är övertygad om att förmågan att anpassa sig och ständigt utvecklas alltid är den vinnande strategin. Jag tycker att uttrycket “man lär sig så länge man lever” blir mer talande om man vänder på det: “man lever så länge man lär sig”. Och jag gillar tvättmedlet Vias slogan: “Fläckar lär oss livet”. Eller talesättet om att man ramlar för att lära sig att resa sig igen. Eller det faktum att jag alltid tycker det är mer givande att utgå från att andra har rätt än tvärtom. Det synsättet är en sak som gör mig bra. 

Självkänslans dag 26 oktober

Jag är bra för att jag alltid brukar lösa saker. Inte alltid som jag hade tänkt mig. Inte alltid så snabbt som jag skulle vilja (eftersom en annan av mina bra saker är att jag är så otålig!). Men det löser sig! Det känner jag att jag är bra på.

Jag är bra på att förstå saker. Analytisk kallas det ibland. Eller förstående. Eller smart. Kärt barn har många namn, men för mig handlar det helt enkelt om att jag är bra på att förstå saker. Jag ser och förstår helheten, hur delarna hänger ihop. Det i sin tur gör mig också bra på ledarskap, organisation och strategi.

Framförallt så är jag värdefull. Jag är värdefull för min familj. De älskar mig. Jag älskar dem. Jag är värdefull för mina vänner, min omgivning, mina arbetskamrater. Jag är faktiskt värdefull för världen! Jag betyder nåt! Så det så!

Glöm inte att det är Självkänslans dag idag. Blogga, twittra, facebooka om dig själv!

Andra som skriver:

 

Publicerat av Erik Fors-Andrée

Entreprenör, talare, utforskare, tänkare, upplevelse-junkie. Grundare gomonday.se. Boredom hurts my brain. Vill du prata mer? Du hittar mig på bland annat LinkedIn eller så kan du hitta en tid i min lunchkalender.

Dela med en vän eller kollega