Anne von Perner

För ungefär en månad sen började vår nya organisation att gälla och i samband med det började även en ny gruppchef. Rekryteringen av gruppchef var mitt hittills svåraste beslut på Juristjouren. Men det beslut som fattades tillsammans med ledningsgruppen var 100% enhälligt, vilket känns otroligt skönt. Här är Annes bild av första månaden som chef.

GÄSTINLÄGG AV ANNE VON PERNER: Jag har fått ett enormt lyft och en enorm känsla av lycka, välbefinnande, kompetenshöjning sedan jag började som gruppchef för några veckor sedan! 

Jag ser nu detaljer och utvecklingsmöjligheter i arbetet som jag sett tidigare men ej ägnat större tid åt. Jag trivs med utvecklingen som bedrivs i min grupp och i ledningen. Jag trivs med personalansvar och har en fantastisk grupp där vi alla verkligen lyssnar aktivt, har bra diskussioner och tar till oss av det som diskuteras. Oerhört stimulerande och kreativt, både i gruppen och i ledningen.

Givetvis har jag mycket att lära och arbetar mycket med mitt förhållningssätt gentemot gruppchefer och ledning i synnerhet (jag märker att min förhållning till gruppens medlemmar är skitbra , vi har arbetat med förhållningssätt denna första tid). Jag arbetar mycket med mig själv rörande hur jag skall lägga fram saker och ting till ledning och övriga gruppchefer.

Publicerat av Erik Fors-Andrée

Entreprenör, talare, utforskare, tänkare, upplevelse-junkie. Grundare gomonday.se. Boredom hurts my brain. Vill du prata mer? Du hittar mig på bland annat LinkedIn eller så kan du hitta en tid i min lunchkalender.

Dela med en vän eller kollega